Over Rudolphie Design

Robbie Rudolphie

Leuk dat je op mijn website terecht gekomen bent! Mijn naam is Robbie Rudolphie en ik wil je graag meenemen in mijn passie voor de bouw en ontwerpen.

 

Op jonge leeftijd werd ik al bij de bouw betrokken, door de vele zelfstandige ondernemers in mijn familie. Door de diverse specialismes kreeg ik van iedereen wat mee en was het een logische keuze om bouwkunde te gaan studeren. Op jonge leeftijd was ik al graag creatief bezig, zo tekende ik dagelijks en was ik graag bezig met bouwen. Hierbij kwam mijn precisie en perfectionisme naar boven. Na het behalen van de Bachelor bouwkunde, ben ik de echte arbeidsmarkt gaan betreden. Na het opdoen van meerdere werkervaringen, heb ik de stap gezet om als ondernemer aan de slag te gaan. 

 

Benieuwd naar wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Plan dan vooral een afspraak met mij in! 

De missie van Rudolphie Design

Rudolphie Design streeft naar een resultaat wat is afgestemd op de wensen van de klant. Er wordt doorgevraagd tot de kern van de vraag, waardoor er bijna altijd een oplossing gevinden wordt dat bij de klant past.

De waarden van Rudolphie Design

We streven ernaar om meer te doen voor onze klanten, ongeacht de uitdaging. We streven ernaar om elke dag ons allerbeste werk te leveren voor al onze diensten.

Google recensie:

Aad Oosterhof

“Prettige ervaring met Robbie. Snel, nauwkeurig en zijn ontwerp heeft geholpen in het maken van keuzes.”

Aad Oosterhof
Aad Oosterhof
2023-01-08
Prettige ervaring met Robbie. Snel, nauwkeurig en zijn ontwerp heeft geholpen in het maken van keuzes.
Reimon Brouwer
Reimon Brouwer
2021-10-11
Erg prettig gewerkt met Robbie, was snel en accuraat klaar
wilja Brouwer
wilja Brouwer
2021-10-11