Aangenaam kennis te maken

Leuk dat je op mijn website terecht gekomen bent! Mijn naam is Robbie Rudolphie en ik wil je graag meenemen in mijn passie voor de bouw en ontwerpen.

Op jonge leeftijd werd ik al bij de bouw betrokken, door de vele zelfstandige ondernemers in mijn familie. Door de diverse specialismes kreeg ik van iedereen wat mee en was het een logische keuze om bouwkunde te gaan studeren. Op jonge leeftijd was ik al graag creatief bezig, zo tekende ik dagelijks en was ik graag bezig met bouwen. Hierbij kwam mijn precisie en perfectionisme naar boven. Na het behalen van de Bachelor bouwkunde, ben ik de echte arbeidsmarkt gaan betreden. Na het opdoen van meerdere werkervaringen, heb ik de stap gezet om als ondernemer aan de slag te gaan. 

Benieuwd naar wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Plan dan vooral een afspraak met mij in! 

Robbie Rudolphie

Mijn werkervaring

Door de jaren heen heb ik naast de technische kennis, ook werkervaringen op het gebied van communicatie, klanttevredenheid en flexibiliteit opgedaan. Hierbij staat maatwerk voorop. Ik neem jullie graag mee in mijn werkervaringen.

Technische tekenaar / Project engineer | Woodteq houtconstructies (2020-2021)
Woodteq is expert op het gebied van hout. Een opzichzelfstaand veelzijdig en duurzaam product. De klantenkring van Woodteq bestaat uit zowel particulieren als bedrijven. Bij particulieren is de vraag vooral naar woningbouw. Bij bedrijven naar constructieve elementen zoals spanten en kolommen. 

Aangezien Woodteq gespecialiseerde opdrachten realiseert, hoort hier ook een gespecialiseerd programma bij. Bij Woodteq wordt gebruik gemaakt van het tekenprogramma Cadwork. Cadwork is volledig afgestemd op de houtindustrie, waarmee houtconstructies tot in detail uitgetekend kunnen worden.

Door het uitvoeren van mijn werkzaamheden binnen Woodteq, horende bij mijn functie als Project engineer, heb ik mijn technische vaardigheden nog verder kunnen ontwikkelen. 

Kopersbegeleider | Van Wijnen (2019-2020)
Bij Van Wijnen staat klanttevredenheid centraal. Als kopersbegeleider vervul je hierin een belangrijke rol. Je bent het aanspreekpunt van de koper en voorziet hen van alle praktische, technische en actuele informatie rondom de bouw en adviseert hen bij de keuzes die gemaakt moeten worden. Kortom, het volledig ontzorgen van de klant bij (vaak) één van grootste en meest spannende aankoop in hun leven.

Projectvoorbereider | Calduran Kalkzandsteen (2018)
Als projectvoorbereider bij Calduran Kalkzandsteen ben je verantwoordelijk voor het draaiende houden van de tekenkamer. Hierbij onderhoud je nauw contact met zakelijke klanten over de volledigheid van alle projectgegevens en ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van diverse vragen. Binnen het uitvoeren van deze functie is de communicatie van groot belang. 

Project Engineer | Tautus zonnepanelen (2017-2018)
Duurzame energie speelt al jaren een grote rol in de wereld. In de rol van Project Engineer voor de zonnepaneel systemen inventariseer je daken om te checken of ze geschikt zijn voor het installeren van zonnepanelen. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en voor het adviseren van particulieren en bedrijven over alle ins and outs van zonnepanelen. 

Bouwkundige tekenaar (stagiair) | Skets Architectuurstudio (2016-2017)
Binnen mijn functie als bouwkundig tekenaar bij Skets ben ik verantwoordelijk geweest voor het realiseren van vergunningstekeningen voor verbouwingen aan woonbestemmingen. Een voorbeeld project is het opsplitsen van één bestaande woning naar meerdere woningen waarbij ook meerdere huisnummers op het adres aangevraagd kunnen worden. Een ander voorbeeld project is het tekenen van een uitbouw aan een boerderij. Zo heb ik binnen diverse projecten werkervaring opgedaan. 

Bouwkundige tekenaar (stagiair) | O/80 Adviesburo bouw (2013)
Als bouwkundig tekenaar bij O/80 wordt gewerkt met het tekenprogramma Revit van Autodesk. Met dit programma kun je zowel 2d als 3d tekenen. Een geweldig, veelzijdig en modern programma met tal van mogelijkheden om tekeningen zo visueel en reëel mogelijk te maken.